Yoga Class

Wellness weekends and events

Contact us and ask about the following retreats. I organize wellness weekends in Niemilomat at regular intervals. I can also tailor a guided weekend for you and your team with lots of yoga, lectures, good food, a smoke sauna and pure nature around us.

 

The feedback has always been positive and the participants have experienced the place, nature, food and the content of the program very well.

 

Weekends are especially suitable for you who are busy, anxious and stressed. You get your own time and a fully supervised moment with full board.

 

You will have time to focus on your own thoughts and feelings and experience an empowering presence and the peace of the Cape.

Hyvinvoinnin retriitti Niemilomissa 28.-29.8.

 

 


Lauantaina


8.30-9.00 Tervetulokahvit (Täytettyä sämpylää, kahvia ja teetä)
9.00-11.00 Energinen aamujooga, power yoga
11.00-12.00 Lounas , timjami-kasviskeitto
12.00-13.00 Hyvinvoinnin abc-luento, kuinka rakennan pysyvät hyvinvoinnin rutiinit arkeen. Tavotteiden ja itsekurin merkitys oman elämän hallinnassa.

14.00 kahvit
13.00-14.00 Fit for life- koko kehon lihaskuntotreeni laiturilla
14.00-16.00 Majoittuminen ja omaa aikaa
16.00-18.00 Rauhallinen sydänjooga, joka tuo myötätunnon ja lempeyden äärelle. Meditaatioharjoitus ja yoga nidra
18.00-18.45 Päivällinen (Isoäidin salaattia, isännän lämminsavustettua lohta, muhennettua perunaa, lämpimiä kasviksia, ruisleipää, vaaleaa leipää, levitettä, kotikaljaa, mehua ja vettä)
18.45-20.45 Rentoutumista savusaunassa ja ulkoporealtaassa sekä virkistävä pulahdus järveen, pyyhkeet löytyvät savusaunalta

Sunnuntaina

9.00-10.00 Dynaaminen aamujooga, power yoga
10.00-11.00 Aamiainen ja huoneiden luovutus (kello 12 mennessä) (Kaurapuuroa, marmeladia, ruisleipää, vaaleaa leipää, sämpylöitä, levitettä, kalkkunaa, meetvurstia, kinkkua, kurkkua, tomaattia, keitettyjä kananmunia, juustoa, mehua, kahvia ja teetä)
11.00-12.00 metsäjooga, luontopolku + dynaamiset lihaskuntoharjoitukset

12.00-13.00 Hyvinvoinnin luento, energian merkitys elämässä ja miten lisätä sitä.  Elokuun luento; missä olen tällä hetkellä ja mitä haluan loppuvuodelta 2021? Harjoituksen tekeminen ja tavotteiden asettaminen
13.00-14.30 "Mitä minulle kuuluu?" Rauhallinen kesän ja loppukesän seasonal yoga-harjoitus ja meditaatiohetki
14.30-15.30 Lähtökahvit ja fetapiirakka

Joogaretriitin hinta on 250 euroa/hlö. 
 

Mikäli haluat enemmän välipaloja, ilmoitathan siitä etukäteen Niemilomiin!

Majoitus tapahtuu yhteismajoituksessa Riitan Parressa ja päärakennuksen huoneissa. Mikäli haluat yhden hengen makuuhuoneen (lisämaksu 15 €), teethän varauksen Niemilomille viestillä 0407159568 tai sähköpostilla reeta.halonen(at)niemilomat.fi

HUOM, yhden hengen makuuhuoneita rajoitettu määrä. Hintaan sisältyvät liinavaatteet ja pyyhkeet.

 

Mikäli tulet ystäviesi kanssa retriitille ja toivomuksenanne on päästä majoittumaan samaan tilaan, ilmoitathan siitä Niemilomille etukäteen.

Ateriat ovat laktoosittomia. Ruokamme ovat kotitekoista ruisleivästä lähtien ja ruoka tehdään vain joogaryhmää varten. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista Niemilomille viestillä 0407159568 tai sähköpostilla reeta.halonen(at)niemilomat.fi

Savusauna ja ulkoporeallas kruunaavat joogaretriitin ja ovat mahtava elämys. Pulahdus järveen virkistää ja saa kehosi voimaan hyvin. Aidon savusaunan lauteille sopii kerralla 20 henkilöä ja lämmitysaika on reilut tuntia. Savusaunasta löytyvät pyyhkeet, pesuaineet ja pefletit
Tuo vain mukanasi rennot vaatteet, avoin mieli sekä uimapuku. Mikäli sinulla ei ole omaa joogamattoa, voit lainata Niemilomilta. 

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan luonnon rauhasta!

Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä. Pidätämme oikeudet ohjelma-, aikataulu- ja ruokamuutoksiin.

Peruutuusehdot;


Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tai keskeyttää joogaretriitti ohjaajan sairastumisen vuoksi, epidemian vuoksi tai ylivoimaisen esteen vuoksi (Force majure). Retriitin peruuntuessa ei osallistujille synny kustannuksia. Mikäli retriitti on ehtinyt alkaa, peritään siihen mennessä syntyneet kustannukset.
Mikäli asiakas peruuttaa retriitin kuukausi ennen retriitin alkamista, veloittaa järjestäjä 50 % retriitin kustannuksista. Mikäli asiakas peruuttaa retriitin 2 kaksi viikkoa ennen retriitin alkamista, veloittaa järjestäjä 100 % retriitin kustannuksista.


Asiakkaan äkillisesti sairastuessa perimme 10 % (toimistokulut) retriitin hinnasta (vain lääkärintodistuksella).
 

Liinavaatteet ja pyyhkeet ovat talossa, tuo mukanasi vain uimapuku, rennot vaatteet ja avoin mieli. 

 

Ilmoittautumiset joko alla olevasta linkistä;  sähköpostilla minna.hamalainen@mivalor.fi tai soita 0400-876767